GELENEKSEL BELÇİKA YEMEĞİ / SEPETÇİLER KASRI / Swiss Otel
 
Türk Belçika Ticaret Derneği tarafından her yıl düzenlenen ve organize edilen “Geleneksel Belçika Yemeği“ nin dördüncüsü 10 Aralık 2004 Cuma gecesi Sepetçiler Kasrı / Swissôtel salonunda gerçekleştirildi.
 
Sarayburnu’nda bulunan Sepetçiler Kasrı / Swissôtelde Kokteyl ile başlayan “Geleneksel Belçika Yemeği“ ne Türk Belçika Ticaret Derneği üyelerinin yanı sıra çok sayıda Diplomatlar, Konsoloslar ve Misafirler katıldı. Swissôtel’in Baş Aşçılarından Belçikalı Marc PAUQUET tarafından geceye özel olarak hazırlanan yemekleri tatmafırsatı bulan davetli-ler, gecenin geç saatlerine kadar sohbet imkanı bulup , dans edip eğlenerek neşeli vakit geçirdiler. Çeşitli sürpriz yarışmalarla devam eden “Geleneksel Belçika Yemeği“ her yıl sıcak bir ortamda biraraya gelmenin mutluluğu içinde davetliler arasıYeni Yıl iyi niyet dilekleri ile son buldu.

Geleneksel Belçika Yemeği Sepetçiler Kasrı / Swissôtel’de Kokteyl ile başladı.

Belçika Başkonsolosu Thomas ANTOINE ve eşi Pascale davetlilerle.

Belçika Valon Bölgesi Ticaret Ataşesi Aydın BİLGİNER, kızı Sylvie BİLGİNER , Türk Belçika Ticaret Derneği Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun YUMAK.

Korkut ve Neşe YET, Nermi veAyşe Aysun KARACABEYLİ,

Sepetçiler Kasrı / Swissôtel salonunda gerçekleştirilen Geleneksel Belçika Yemeğine katılan davetliler.

Belçika Başkonsolosu Thomas ANTOINE Geleneksel Belçika Yemeği ile ilgili görüşlerini ifade ederken.

Swissôtel Hotels & Resorts Ortadoğu Bölge Koordinatörü ve Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdür Yardımcısı aynı zamanda Türk Belçika Ticaret Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı Michel Van Der ELST gece ile ilgili özel olarak hazırlanan Menü’yü davetlilere takdim ederken.

Belkıs Sever GÜMÜŞ, Tayfun YUMAK ve Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Bülent AKARCALI.

Xavier De COSTER, Catherine ve Galatasaray Holding Yönetim Kurulu Başkanı & Türk Belçika Ticaret Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Zihni FEYZİOĞLU.

Ebru SANVER, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Jan E. CHOVANEC ve Gönül EKEN.

Charles De WINTER ( sol başta ) misafirleri ile birlikte.

Jacques ve Monique LALOUX, Michel Van Der ELST.

Josephine NIRWONAGIZE

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Yiyecek & İçecekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı François GALOISY ve eşi.

Soldan sağa; Mine DİMİCİOĞLU, Neslihan ÇAK, Nur ve Prof. Dr. Şevki SÖZEN, Şenol ÇAK, Vasfi DİMİCİOĞLU.

Korkut ve Neşe YET, Ayşe Aysun ve Nermi KARACABEYLİ, Hakan HANLI.

André DUPONT, Tayfun YUMAK ve Aydın BİLGİNER.

Paul veNazlıWOUTERS.

Dans edip eğlenerek neşeli vakit geçiren davetliler.

Diane ve Charles De WINTER.

Doç. Dr. Yücel KARAMAN veBelkıs Sever GÜMÜŞ.

Geleneksel Belçika Yemeği Özel Menüsünü hazırlayan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Yiyecek& İçecekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı François GALOISY , Baş Aşçılardan ve Pasta Bölümü ŞefiMarc PAUQUETve diğer ŞeflereTürk Belçika Ticaret Derneği Başkanı Aykut EKEN teşekkür eder.

Davetliler yumurta akı çırpma yarışmasında birbirleriyle kıran kırana yarıştılar.

Türk Belçika Ticaret Derneği Başkanı Aykut EKEN davetlilere “ Hoş geldiniz “ konuşmasını yaparken.

Gelenesel Belçika Yemeğine katılan davetliler sürpriz yarışmalara katılmayı da ihmal etmediler.