Mövenpick Hotel Istanbul
Mövenpick Hotel Istanbul’da Michelin Yıldızlı Şef ile İsviçre Lezzetleri...
 
Mövenpick Hotel Istanbul, 1 Michelin yıldızlı, Gault Millau tarafından 20 üzerinden 18 puan ile ödüllendirilmiş dünyaca ünlü şef Robert Speth’in, geleneksel tatlar veyaratıcı yaklaşımları bir araya getiren yorumlarıyla Alpler’den gelen esintilere kucak açıyor.
2005 yılında İsviçre’nin En İyi Şefi seçilen Robert Speth tarafından hazırlanan ve 8 Ekim 2009 tarihinde sadece bir gece sunulacak olan özel menüye, Gault Millau 2008 Yılının Sommelier’i ödülüne sahip Yvan Letzter’in seçtiği ve kendisinin bizzat servis edeceği özel şaraplar eşlik edecek.
Gurme menüde marine edilmiş ton balığı, güveçte deniz tarağı, provençal otlarla lezzetlendirilmiş Akdeniz balığı filetosu, siyah mercimek üzerinde geyik sırtı ve ballı dondurmayla sunulan tarte tatin gibi örnekler yer alıyor.
11 Ekim 2009 Pazar günü ise Şef Robert Speth’in geleneksel spesiyaliteleri, seçkin İsviçre peynirleri ve özel şarapların sunulacağı İsviçre usulü bir brunch’ta Alpler’den gelen lezzetlerin yanı sıra İsviçre çikolatalarıyla hazırlanmış enfes tatlıları deneyebilirsiniz.